Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Palvelut

Hulppeasta ulkokuorestaan huolimatta Marrashovi ei ehkä ole se talli, josta noustaan vaativien luokkien kirkkaimmaksi tähdeksi. Sen sijaan ratsutila on meiningiltään hyvin perinteinen ratsastuskoulu, jolta kuitenkin löytyy puitteet vahvojen perustaitojen oppimiseen ja värikkään ratsastuskouluarjen kokemiseen. Tarjoamme niin tallin omalle väelle kuin ulkopuolisillekin mahdollisimman monipuolisia tapahtumia, aina kilpailuista, maastoretkeistä ja ratsastusleireistä lähtien. Parhaiten Marrashovi lienee kuitenkin tunnettu suuresta panostuksestaan hoitajatoimintaan ja ratsastuksenopetukseen, jotka pääosin pitävätkin tallin pystyssä ja henkilökunnan kiireisenä. Marrashovissa on toisilleen hyvin tuttu ja lämminhenkinen talliväki, jonka ympäröimänä haluamme tarjota jokaiselle mielekkään tavan harrastaa!

seuraa tallin tapahtumia foorumilla!

 

Hoitohevostoiminta

Kuten mainittu, Marrashovi on luovan ja ahkeran hevosharrastajan unelmatalli! Pääsääntöisesti kaikille tallin opetushevosille otetaan oma hoitaja, jonka tehtäväksi jää hoitohevosensa perushoidosta huolehtiminen, tuntilaisten auttaminen ja hoitopäiväkirjan pitäminen.

Tavallisen hoitamisen ohjessa hoitajat voivat myös ottaa osaa ratsastustunneille ja tapahtumiin, edetä tallin tasojärjestelmässä tai karttuttaa merkkilaatikkoansa. Oleellista on, että hoitaminen on motivoivaa ja mieluisaa, joten meillä Marrashovissa ei olla turhan tiukkapipoisia. Pyrimme tekemään hoitamisesta monipuolista, yhteisöllistä ja ennen kaikkea hauskaa!

tutustu hoitajatoimintaan

 

Ratsastustunnit

Hoitohevostoiminnan rinnalla Marrashovin toinen tärkeä tulonlähde on ratsastustunnit. Tallilla on laaja ja monipuolinen tuntitarjonta, joka varmistaa, että jokainen halukas pääsee ratsastamaan. Tunnit on jaoteltu niiden tason mukaan, ja ne ratsastetaan 6 hengen tehokkaissa pienryhmissä, jotta jokaiselle tuntilaiselle mahdollistetaan yksilöllinen opetus. Käytössä ovat ratsastuskoulun osaavat tuntihevoset ja -ponit, sekä ammattitaitoiset opettajat Velma Mesikämmen ja Pihla Pallas.

Marrashovin Ratsutila järjestää kuvitteellisia vakiotunteja maanantaista perjantaihin, jonka lisäksi foorumin tuntikalenterista löytää meneillään olevat ja arkistoidut ratsastustunnit. Ratsastustunneilla etenemisen kautta voi seurata omaa kehittymistään ratsastajana ja ansaita ratsastusmerkkejä!

ratsastustunnit foorumilla          tuntitasot ja ratsastusmerkit

Tuntikalenteri

Kellonaika

Ma

Ti

Ke

To

Pe

16:00 - 17:00

Alkeis   P

Alkeis P

Jatko I   V

Jatko II   P

B   P

17:00 - 18:00

Este alkeis   P

C   P

A   V

Alkeis   P

Jatko I   P

18:00 - 19:00

Jatko II   V

B   V

Este 1   P

C   V

A   V

19:00 - 20:00

B   V

A   V

C   P

B   V

Este 2   V

Tuntikalenteri koskee kuvitteellisia ratsastustunteja, joita ei varsinaisesti järjestetä, mutta niitä voi käyttää mausteena esimerkiksi hoitomerkinnöissä!

Tuntien pitäjät: V = Velma / P = Pihla

© Marrashovin ratsutila, ellei toisin mainita. Lue lisää tekijänoikeuksista.
Marrashovin ratsutila on virtuaalitalli ja on olemassa ainoastaan internetissä.

©2019 Marrashovin Ratsutila - suntuubi.com